3.desember kalendergave...

I dagens kalender gave fra den fantastiske fine pakkekalenderen jeg fikk av mammaen min fikk jeg:

En utrolig vel duftende julerøkelse som dere ser jeg allerede har tatt i bruk nå på formiddagen:) Med duft av 13 forskjellige oljer, eksotiske krydder b.la: røkelse fra sultanatet Oman, myrra fra Sudan, kanel fra Ceylon, kryddernellik fra Zansibar, koriander fra Marokko, mandarin fra Spania, appelsin fra USA og pomeranskall fra Italia.

Ahh...det dufter jul i huset:)

Adventstiden og julen går alt for fort uansett, så jeg er i full julestemning alt jeg med pepperkaker, clementiner, juledufter og julepyntet hus. Hvorfor vente med en tid som er så koslig? Hmm...nei det er mye kosligere å kose seg med julen nå, enn etter julaften. Når 3. juledag har vært så er julen over i mine øyne. Da går det mot nyttår og friske blanke ark og julen blir som regel borte her i huset 2.januar! Det er denne tiden som er nå som er den beste, nemlig førjulen! :):):)

Her i huset skal vi bare ta livet helt med ro i dag. Mannen i huset er sliten etter en lang dag og natt på jobb , og jeg og lilleprinsen skal ut å handle litt inn til vi skal ha gjester på pinnekjøtt her i morgen. Jeg elsker pinnekjøtt, kansje fordi jeg har Vestlands blod i årene:)

Ha en strålende fin lørdag!

Klem fra


 

Én kommentar

Veronica

03.12.2011 kl.14:51

dufter god jul hos deg no da :) må få tak i litt julerøkelse eg og, viss eg ikkje har igjen litt fra i fjor.

Nam..pinnekjøtt må til :) Min kjære vant ei heil side pinnekjøtt på Kiwi i går.

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

28, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 28 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3

Kategorier

Arkiv

hits