Julehinderløype og bilder av stuen....

Tenk i dag har vi kommet til 3.søndag i advent alt!!! Tenk det. Det er merklig hvor for tiden går når en blir litt eldre. Jeg skulle gjerne ha stoppen opp tiden litt nå og bare nytet den litt mer. Uansett hvor mye jeg går inn for det at i år skal ting bli annerledes, i år skal jeg ikke stress og jeg skal ta meg god tid med alt, så blir det alltid en litt småstresset hverdag. Det blir litt ekstra ting som vanligvis vi ikke gjør en vanlig hverdag i tillegg til disse vanlig tingene som hører hverdagen til, så ting blir litt ekstra. Og ekstra ting i en ellers travel hverdag blir fort litt stress. Selvfølgelig er det koslig at lilleprins i huset skal på nissefest f.eks, men når gutten plutselig har vokst mye mer enn ventet fra i fjor og man må i hui og hast rase av sted sent en kveld for å kjøpe en ny nissedrakt når en egentlig hadde lovet mannen i huset en kosekveld med god mat, og man allerede har sagt nei til sin svigermor at nei dessverre den smultring baksten må vente til en annen kveld, så kjenner man at mamma hjertet får en ekstra tung periode nå om dagen. Mye dårlig samvittighet og mye gleder, alt blandet i en skjønn symphony!

Man kan noen ganger føle at julen er en slags hinder løype med mange porter man skal i gjennom med rakfisklag, nissefester, grøtfester, en, to og tre julebord, luciafester, peppekakebake kveld med venner, peppekake kveld med familie, pinnekjøtt middager, juleavslutninger her og der, julelunsjer, ....ja lista er lang:):):) og når julaften kommer ja da er man kommet i mål...trodde man! Da begynner alle familieselskapene og ennå mer juletrefester. Hehe...jeg må le oppi den hele også for det jo nettopp dissse tingene som er jul for meg! Uten disse tingene så hadde det ikke blitt ordentlig jul. Man har tatt med seg noen juletradisjoner hjem i fra, plusset på noen av sin bedre halvdel sine og lagt til sine egne og en helt ny juletid er skap samment! Og ja...jeg elsker det uansett julestress eller ikke, dette er vår jul!

Men over til noe annet. Jeg har lovet noen bilder av stuen og her kommer de:


Elsker denne puten fra Lama <3
Og her er dagens kalendergave fra pakkekalenderen min fra mamma::)

Nå skal vi reise til svigermor og lage smultringer og senere skal vi reise ned til byen på Bondens marked:)

Klem fra

6 kommentarer

May-Teresa

11.12.2011 kl.12:16

så flott stue!

Karita Moen

11.12.2011 kl.12:19

Såå fin blogg du har! :)

Ha en fin dag videre... :)

-Jeg hadde satt stor pris på en kommentar tilbake :)

lifeofsunny

11.12.2011 kl.16:50

Du har det såå utolig fint hjemme hos deg=)

VillaLinna

11.12.2011 kl.19:16

May: Tusen takk! :)

VillaLinna

11.12.2011 kl.19:17

karitam: Tusen takk skal du ha! :)

VillaLinna

11.12.2011 kl.19:18

lifeofsunny: Tusen takk så hyggelig å høre! :)

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

28, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 28 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3

Kategorier

Arkiv

hits