Gjort klart det siste....

Hei ho:)

Veldig deilig å få hatt en hjemme dag med stulling og stelling hjemme nå rett føre julaften! Jeg har koset meg masse hjemme i dag med og pakket inn de helt siste gaveneog gjort alt klart til julestrømpen og nissens gave som ligger under treet når lilleprins våkner på julaften, og noen ganger så har nissen t.o.m lagt igjen fot spor fra støvlene sine.....;) Mye å stri med med andre ord;)

Veldig deilig å få gjort ferdig alt det siste som er igjen sånn at jeg i morgen bare kan kose meg og reise rundt med gavebyttingen og ønske alle en riktig god jul!

Her tok jeg bildet av en gave jeg skal gi bort, men denne lykten jeg kjøpte manglet liksom en liten touch så sånn ble den med litt pent bånd og et hjerte:I dagens kalendergave fra mamma fikk jeg:
En dusk med en absorberende leir-engel som en kan ta på slike duft oljer på:)


Ha en riktig god kveld kjære dere som er innom bloggen min <3

Klem fra

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

28, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 28 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3

Kategorier

Arkiv

hits