Lillejulaften hos oss....

Hei kjære dere:)

Stikker bare en kjapp tur innom for og ønske dere en riktig God Jul hvis jeg ikke rekker et blogg innlegg i morgen og håper at dere får en riktig fin julaften og juletid!

Tenk nå er dagen her:):):) For meg så er lillejulaften nesten like fin som selve julaften! Når jeg stod opp i dag så pyntet jeg meg litt ekstra og leverte lilleprinsen på sfo sånn at jeg kunne få litt tid for meg selv til og ordne opp i de helt siste tingene. Og det ble til at jeg, mamma og pappa tok en deilig julelunsj sammen og bare nøyt den tiden vi hadde sammen:) Veldig koslig og god stemning!

Her er dagens kalendergave fra min mor:Min mann og jeg har så lenge vi har bodd sammen hatt en tradisjon for at på lillejulaften på kvelden så dekker vi flotte matfat (med vi så mener jeg selvfølgelig jeg...hihiii....) og lar dette stå utover hele kvelden og bare spiser og koser oss med selvfølgelig kvelden før kvelden på nrk og grevinnen og hovmesteren!!! :) Og senere i kveld blir det og åpne konfekten og se på Hjelp det er juleferie! Bare kos her i heimen med andre ord:):):)

Så nå er det bare og vente på at lilleprinsen sovner ordentlig godt for natten sånn at "julenissen" kan fylle julestrømpen full og legge en pakke ved peisen. Melk og pepperkake er allerede satt frem her så får håpe nissefar er sulten i natt:)

Ønsker alle en fin lillejulaften kveld, God Jul fra


 

Én kommentar

Veronica

23.12.2011 kl.23:32

så koslige bilder. Såg veldig godt ut! ;)

Ønsker deg ei riktig fin & fredfull Jul! :)

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

28, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 28 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3

Kategorier

Arkiv

hits