Tur på sykehuset og graviditetsoppdatering uke 35.

På denne dag så skifter jeg altså over på uke 35. 5 uker igjen selv om jeg i går ble skremt til og tro det skulle bli noe annet. Jeg hadde en ekstra lege time på onsdag som skulle gi en formening om lillegutts leie. Hun var litt usikker forrige gang og bad meg komme tilbake om en uke, altså i går.

Hun var fortsatt usikker på leie i går så hun ringte opp på fødeavdeligen og det ble da til i samsvar fra de at jeg skulle kommme opp for en sjekk.  De var i tlilegg redde for at kansje det var noe på gang ettersiden jeg hadde en vond natt med mye vondt i bekkenet og rundt til korsryggen natten før. De er nok litt ekstra påpasselig denne gangen fordi jeg sist gang ikke hadde noe kynnere (som jeg la merke til i hvertfall) og når jeg først fikk det så var det vist fødslen selv som var i gang. Hehe...ikke verst og bli betraktet som en sterk kvinne av jordmødrene. Ser ikke akkurat på meg selv sånn men men, jeg tar det til meg jeg=) Er nok litt typisk meg og tenke at "nei,dette er nok bare disse kynnerene jeg hører folk har, ingen fare sikkert", og bare biter tennene sammen og ikke klager til noen, for alle er jo så lei disse hysteriske gravide kvinnene som huffer seg over vær minste ting og klager i et sett. Vil jo ikke være en av de heller. Men ingen fare for det tydligvis. Selv om jeg må innrømme at de ordene som blir brukt mest her i huset om dagen av meg er "huff", "off" og "øhh..."=) Ja ikke alltid lett med en stor mage i veien når en skal opp trapper og ut av seng eller sofa;););)

Så på grunn av dette så ble det ultralyd og gynekologisk undersøkelse på sykehuset i går. Og gledlig nok så viste det seg at lillegutt i magen lå med hodet ned og helt perfekt og ingen fødsel var i gang. Hodet hadde ikke festet seg ordentlig ennå, men fikk beskjed om at dette var vanlig for en andre gangs fødene. Enda godt at lillegutten skal bo inne i magen min noen uker til i hvertfall.

Man blir jo litt i sjokk etter en sånn hendelse, og akkurat som om det hele kom til meg igjen på ny." Oj...nå er det ikke lenge til vi blir 4!! Litt snev av panikk, men oj..som jeg gleder meg mest. For meg med da 7 års mellomrom mellom de så blir det som og starte på nytt igjen for meg dette og det gleder meg!

♥ Termin: 09.09.2012

♥ På vei: 35 uker

♥ Kjønn: En gutt ♥

♥ Navn: JA! =) Nå er det bestemt!

♥ Aktivitet innenifra: Å ja så det holder;) Blir bokset og sparket i magen hele dagen lang av lillegutt.

♥ Leie: Hodet er ned, men ikke festet seg ordentlig.

♥ Utålmodig: Nei, ikke helt men gleder meg fryktlig mye til og holde ham nå.

♥ Vektøkning: Min vekt har gått fra og være pluss noen kilo til og være minus noen kilo fra startvekten min i dette svangerskapet. Men nå alt i alt så er jeg -1 kg fra startvekten min.

♥ Vann i kroppen/Hevelser: Nei, ikke annet enn midt på magen hehe...;)

♥ Søvn: Hmm...dette begynner det og bli dårlig med ja. Går opp flere ganger på toalettet om natten og det og snu seg i sengen er vondt og kjempe tungt. Utrolig deilig og ligge med en stooor pute mellom beina for og avlaste bekkenet.

♥ Lege/Jordmor: Går kun til lege og nå har lege timene begynt og bli hyppigere, altså fra nå ca hver uke.

♥ Barnerom: Ferdig,ferdig og ferdig...ahh enda godt, hadde ikke hatt ork til og begynt med dette nå.

♥ Utstyr: Har det meste under kontroll nå, kun noen småting igjen.

♥ Mangler av utstyr: Slikt som tåtesmokker til flasker, en høstdress, en liten hjelm lue og noen tynne vanter er det jeg kommer på nå.

♥ Strekkmerker: Nei tror ikke det, har nok fra forrige gang jeg hehe..., men bruker en fantastisk strekkmerkekrem fra Vichy som gjør at det ikke stikker og klør i de gamle som det fort kan gjøre!

♥ Melk i brystene: Rå melken har ankommet for flere uker siden og ser det for godt og lekke ut akkurat på de mest ukurante tidspunktene;)

♥ Om fødselen: Det får gå som det går! Gikk greit sist gang. Det tok 12 timer og jeg hadde absolutt ingen form for bedøvelse. Det var ikke et valg, men jeg gikk så lenge hjemme med veene at det var for sent når jeg kom på sykehuset å få det. Vi kom på sykehuset 09:30 og lillegutt kom 12:35.

♥ Plager: Begynner og føle meg veldig tung og stram i magen nå. Skal ikke gå mange skrittene får det blir hold i siden eller vondt i ryggen.

♥ Oppegående: Ja, jobber fult enda til manges bekymring.

♥ Sulten: Klarer ikke å spise så mye av gangen og blir fort mett, men frukt av alle slag er en hit. Har allerede vært bort på solbær og ripsbuskene til svigerforeldrene mine. Nam..nam. Godt jeg kan skylde på han på 7 år at han så inderlig ønsker seg en kopp med bær hjem hehe..;)

♥ Dilla på: Frukt og bær og glass cola.

♥ Orker ikke tanken på: Friterte ting.

♥ Tungt: Ja merker det nå.

♥ Høygravid: Tja, om en ukes tid i hvertfall må det vel være lov og kalle seg det.

♥ Sykehusbaggen: Litt tidlig ennå håper jeg, men innkjøp har blitt gjort. Man skal jo føle seg litt fresh på sykehuset også da...;)

Men selv med en stor mage så er maleprosjektet mitt som jeg snakket om ferdig og ting skal bare litt på plass før det hele avsløres aldeles straks:) Jeg kan avsløre at det er til gangen.

Ha en fin torsdag!6 kommentarer

SvarMeg.com

02.08.2012 kl.15:30

Hei! Fin blogg du har :D Og fint design ;) Lykke til videre!

Hilsen SvarMeg.com - nettsiden der du kan stille spørsmål, svare på andre sine, og tjene poeng! PS. Vi har en konkurranse nå hvor du kan vinne et valgfritt .com-domene som du f.eks kan bruke til bloggen din!
Gratulerer med 35 uker :D

siljeestavne

02.08.2012 kl.16:22

Så spennende ! :) gratulerer så masse med 35 uker :)

VillaLinna

02.08.2012 kl.17:39

Marita: Tusen takk=)

VillaLinna

02.08.2012 kl.17:39

siljeestavne: Tusen takk=)

framineoyne

02.08.2012 kl.23:17

Enda godt fødselen ikke var igang allerede da :)

Men snart,kan den nok begynne ja :)

Lykke til ihvertfall :)

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

28, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 28 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3

Kategorier

Arkiv

hits