Innkjøp til storebror og fri fredag

Og der var det fredag igjen gitt. Oj..som tiden og ukene bare flyr av sted. I dag hadde jeg helt fri fra jobben da jeg i går kveld satt med papirarbeid og fakturering til langt på kvelden. Veldig kjekt og kunne styre det sånn selv noen ganger og hvertfall når formen er så skiftende som den er nå om dagen med graviditeten.

Og Aleksander har jo for to dager siden begynt på sfo igjen etter over en måned hjemme sammen med meg. Ettersiden pappaen her i huset driver eget firma og må da derfor jobbe mens andre gjerne har ferie og på grunn av min graviditet som nå nærmer seg slutten, så har det ikke vært store ferien for oss i år. Men litt har vi da fått ordnet oss til. Det har vært en lang helg på Hunderfossen i Lillehammer, en lang helg til København og noen småturer her og litt der. Den København turen for ca 2 uker siden ble tatt i grevens tid. For tanken nå på og gå hele strøket gaten fra rådhusplassen og helt til Nyhavn hadde nok tatt knekken på meg nå;) Selve turen er kansje ikke sååå lang, men du vet med alle sideavstikkerene inn i div. butikker og små gater så blir det fort noen kilometer hehe...;)

Men i dag altså så hadde jeg fri og dagen ble brukt til litt shopping av klær til den tilkommende storebroren her i huset. Mye fint på salg nå og mye er jo satt ned noe helt vannvittig med 70% osv.

Her er noen av mine kleskjøp til han i dag:

Nye tøffler trengte han på sfo og disse var jo bare så søte og kule:

Tøfflene er fra Napapijri og Aleksander står gledlig frem som modell her hehe..


Nye sko fra Retour kjøpt på MatchDiesel bukse fra MatchT-shirt fra Retour kjøpt på Match


T-shirt og bukse fra Jean PaulKlær fra Mexx og den blå genseren med knapper er fra H&M


T-shirt fra Mexx


Uff det er ikke bra og la en gravid hormonell kvinne gå ut på shopping tur med sååå mye fint i butikkene.

Da kommer snart min bedre halvdel hjem fra jobb og som seg hør og bør blir det taco-fredag i kveld. Lenge siden sist nå.

Ha en fin fredagskveld til de av dere som er innom bloggen min=)
 

2 kommentarer

Veronica

03.08.2012 kl.21:19

så mykje fint du har shoppa til han :)

Fin fredagskveld til deg! :)

klem
så mye fint:))

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

28, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 28 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3

Kategorier

Arkiv

hits