Storebrors graviditetsfotoshot av meg!

Jeg har ikke vært den beste på og ta bilder av meg og magen i dette svangerskapet. Hadde jo store planer, men nei....! Men i dag så satte jeg den tilkommende storebror på saken og med et litt for tungt speilreflekskamera (i følge han selv), så ble det da bilder i dag.

Så her kommer det bilder av meg uke 35+3.
Nå er gutta mine reist på fisketur mens jeg egentlig skulle passe på og nyte stillheten og slappe av her hjemme, men det tror jeg ikke at jeg klarer hehe...;) Jeg har nemlig en gang som jeg gjerne vil bli ferdig med og da klarer jeg liksom ikke og slappe av helt. Det at gravide bygger "rede" og at det ligger naturlig i oss stemmer nok ganske bra med meg tror jeg. Har alltid hatt sans for orden, men nå om dagen så skal liksom alt være på stell i skuffer, skap, garage, uteplass, inne osv. Ikke en ting skal være uryddig hehe...;)

Noen som kjenner seg igjen???

Vel som dere skjønner så får jeg hive meg rundt her nede i gangen


 

4 kommentarer

Nina Emilie

05.08.2012 kl.13:59

Så fin babymage :)

Helene - MittLilleMirakel

05.08.2012 kl.15:50

Fine bilder av deg & magen :)

Veronica

05.08.2012 kl.17:04

så fine bilder av deg med en fin babymage :)
så fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

28, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 28 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3

Kategorier

Arkiv

hits