Her er min barnevogn til lilleprins i magen og babyshopping....

Hei=)

I dag er det min siste dag i jobb så fra i dag starter altså min permisjon som skal vare i nå 10 mnd. Skal fortsatt ha lillegutt hjemme etter det selvsagt, men min jobb lar seg kombinere med og ha lilleprins hjemme fult samt jobbe litt ved siden av. Siden jeg jobber i min fars familiebedrift så er min sjef veldig fleksibel på det altså...thihii....;) Så etter en vel endt og kort arbeidsdag så dro jeg på en aldri så liten shopping runde på CC-vest i Oslo. Åhh...der var det mye fint! Jeg var i særs veldig spent på den Lexington butikken som ligger der. Stod på nettet at den skulle være Lexingtons flaggskip her i Norge. Butikken stod absolutt til forventningene og noen innkjøp ble her gjort.


dette nydlige babyteppe........samt denne, men hva dette er skal jeg komme tilbake til når jeg viser dere bilder av oppussingen av gangen vår...;)


Jeg fant ut at jeg faktisk ikke har lagt ut et innlegg om barnevognen vi har kjøpt til lilleprins i magen. Hmm....trodde nesten jeg hadde gjort det, men nei. Jeg fikk forresten i dag kjøpt siste tingen til vognen og det var koppholderen så nå er den helt komplett!

Vi kjøpte da vognen i mars (altså 6 mnd.før fødsel), og grunnen til det var at det var kampanje på den da og vi tenkte at skulle noe gå galt så får vi altids solgt den igjen. Litt skummelt var det jo siden jeg allerede har godt igjennom en spontanabortering for 2 år siden, men vi tok sjansen. Kan ikke sitte og tenke på at alt kan gå galt hele tiden heller.
Valget av vogn var ganske klart hos oss begge to, vi ville ha en lett håndterlig vogn med svingbart hjul. Valget falt veldig lett på TFK Joggster Twist. Har vært forelsket i denne vognen veldig lenge, og når jeg fikk prøve hvor lett den er og manøvrere rundt så falt jeg pladask.

Vi hadde Emmaljunga edge duo med førstemann for 7 år siden og det var en helt nydlig og pen vogn utseendemessig, men lett håndterlig var den ikke! Tung og stor og tok masse plass i bilen husker jeg. Akkurat på dette området så har jeg blitt fortalt av de i vognbutikkene at jeg er typisk en andregangs fødene med valg nå av en lettere og mer praktisk vogn.

Her er min vogn til lilleprins i magen:


.....og i dag fikk jeg kjøp meg denne koppholderen med en lukket praktisk lomme også:


.....og sånn ble den på:

.....og her er den skjønneste myggnettingen i hele verden:

Den har nemlig en påsydd oppbevaringspose som man bare vrenger myggnettingen inn i etter bruk, og når myggnettingen er i bruk så blir oppbevaringsposen en ekstra lomme med glidlås bak på vognen. Praktisk og flott!

 Ha en fin fredag=)

Klem
 

3 kommentarer

Susan

18.08.2012 kl.04:12

Det var en utrolig fin vogn :) Sånn vil jeg ha neste gang.. hehe :p også så fin insektnetting. Jeg har en med marihønner på jeg da.

ewymarie

26.08.2012 kl.18:58

Jeg har samme teppe til Minsten min og liker også Lexington godt : )

Ha en fin søndag videre : )

VillaLinna

27.08.2012 kl.08:39

ewymarie: Tusen takk, ja det teppe er nydlig <3

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

28, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 28 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3

Kategorier

Arkiv

hits