Bilder av gangen og male prosjektet mitt FØR OG ETTER!

Som kansje noen av dere husker så hadde jeg et aldri så lite maleprosjekt på gang til gangen min. Dette var et gammelt skap som jeg hadde fått av min kjære mor. Men ettersiden brunt ikke passer så godt inn hos meg så måtte det males og for et par uker siden så det sånn ut:

FØR:


og her er det i sine nye omgivelser ferdig malt nede i gangen vår:
ETTER:


her snakker vi maaaange malingsstrøk!!! Det "blødde" gjennom rød-brun farge gang etter gang selv om jeg hadde brukt grunning og alt.
Og resten av gangen har fått seg litt nytt også


Litt ny pynt her og der og nye tepper i den store og lille gangen, samt endelig fått lagt opp strøm slik at jeg kan ha en stor lampe med strøm på kommoden.


ny pute fra Lexington i beige velour og en rustikk "skinn" pute fra Kid.


Lampeskjerm fra Lama som gir et veldig flott lys
og i den lillegangen (det første du kommer til når du kommer inn til huset) så er det nytt teppe, og noen nye lykter og potter


Ellers så går livet sin vante gang. Ingen nytt med den lille i magen heller. Han har det nok altfor godt inne i der til og ville komme ut. Har nå passert uke 38 og er nå 38+3 som det heter. Ikke lenge igjen nå=)

Nå har jeg jo endelig godt ut i permisjon også (for en uke siden) men tar ikke livet noe mer med ro av den grunn. I tillegg til dette skap prosjektet nede i gangen så har jeg jo 2-3 prosjekter ved siden av hehe...;) Huff jeg blir jo så sliten av det også;););) Sliten av meg selv med andre ord hehe...;) Har ordnet den tilkommende storebror sitt rom også og gjort litt mer til et stor gutt rom! Skal legge ut bilder snart. Har bare noen knagger som skal på plass først og litt sånn.

Ha en riktig god søndag videre ♥
10 kommentarer

jordegaard

26.08.2012 kl.18:26

Hei:) Tusen takk for koselig kommentar på min blogg. Jeg må jo bare si takk det samme;) Herlige fargekombinasjoner, og nydelige detaljer har du i ditt hus:) Gangen din er rå-lekker!

Ha en fin søndagkveld!

sprellimagen

26.08.2012 kl.18:50

Kjempeflott gang du har! :) Lys og fin og ikke minst ser det ut som dere har god plass!

Lykke til med lille i magen :)

Yvonne

26.08.2012 kl.19:02

Så utrolig fin gangen din ble!!! Lyse fine farger.l å faktisk var det lexiton puta som gjorde prikken over i en i mine øynes.;) den gjorde liksom det siste på verket. Veldig bra altså ;)

VillaLinna

27.08.2012 kl.08:38

jordegaard: Tusen takk så hyggelig og høre! =)

VillaLinna

27.08.2012 kl.08:39

sprellimagen: Tusen takk skal du ha! =)

VillaLinna

27.08.2012 kl.08:40

Yvonne: Tusen takk! =) Ja er veldig glad i den puten allerede=)

Brit Eva

29.08.2012 kl.21:26

Så stilig! Fikk lyst til sette meg i kurvstolen å nyte den fine gangen din.

Skapet ble så fint :-)

Klem

Brit Eva

VillaLinna

01.09.2012 kl.17:17

Brit Eva: Tusen takk så hyggelig og høre=)

HildeM

25.11.2012 kl.14:13

Fantastisk flott gang du har. Jeg må nok titte mer på bloggen din for å få noen ideer.

Vær så snill og fortell hva den brunfargen du har brukt heter. Jeg er på jakt etter en lignende farge til gangen min. Har faktisk prøvd flere farger, men finner ikke den som er helt riktig. Jeg har sett reklamen for Norvegia på tv,og falt pladask for brunfargen i gangen til mannen som spiser brødskive mens datteren hans blir hentet og skal på date. Fargen du har brukt ligner på den :-)

VillaLinna

27.11.2012 kl.10:38

HildeM: Tusen takk så hyggelig sagt! =)
Ja den fargen likte jeg godt også, synes denne jeg valgte ligner og den er fra Lady og heter Muscatnøtt. Jeg er i hvertfall veldig fornøyd! =)

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

28, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 28 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3

Kategorier

Arkiv

hits