Nytt yndlings skjerf!

 

Her er mitt ny innkjøpte skjerf i selvfølgelig yndlingfargen min blå.

 

Det er helt nydlig blåfarge på det og kjempe mykt. Jeg var veldig heldig og fikk det til halv pris for skjerfet var i utgangspunktet litt dyrt, men når man får halv pris på det så går det jo an, og jeg betalte nå kun 300,- for det.

 

  Her er et annet skjerf som er en av mine yndlingene og blir brukt myeJeg er veldig glad i skjerf og har en aldri så liten skjerf dilla!

Men skjerf er så anvendlig og praktisk og pynter opp et hvert antrekk.

Veldig praktisk når puppene lakk melk som en sil og det rett som det var lakk store flekker gjennom ammeinnleggene og genseren, og legge skjerfet pent over genseren. Dette var min redning mange ganger da det stod på.

Og anvenlig når en litt sliten mamma tidlig en morgen skal ha avgårde et skolebarn på skolen og en baby som skal ha sitt tidlig en morgen (noe jeg alltid er alene om hver dag), og bare slenge et skjerf på et ellers kjedlig antrekk så man ser litt fresh ut i hvertfall.

 
 

Én kommentar

LINDA JOHNSEN

06.02.2013 kl.01:53

herlig=)

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

29, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 29 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3

Kategorier

Arkiv

hits