Marius sengetøy til lilleMarius

 

Selvfølgelig skal en ekte liten Marius ha sitt eget Marius sengetøy!!!

 

Et herlig lite sengetøy fra Princess sin Marius kolleksjon. Her kan du tro han ligger og koser seg...:)

 

 Marius har allerede ligget på eget rom siden han var 3 mnd gammel, og det har godt kjempe fint. Men det er en veldig grei sikkerhet i og ha babycall med kamera på som dere ser ved enden av sengen hans (den hvite kulen). Er så greit at man slipper og gå inn og kansje vekke opp den lille hvis man er som meg litt egnstlig for alt. Siden lille Marius er så liten enda går det greit og ha kameraet der ved sengeenden, men når han begynner og bli mer aktiv så flyttes kameraet til bokhyllen rett ovenfor.

 

 

 Nå er lille babyprinsen og han store lagt for natten og håper han minste sover seg godt gjennom natten som han pleier. Det har nemlig poppet opp to små tenner (på en gang faktisk!) nede i løpet av dagen i dag, og humøret på den lille var ikke akkurat særlig morsomt nå på slutten av kvelden. Tvi tvi!!!

Ha en fin kveld videre til dere som er innom bloggen min=)

 
 


 

14 kommentarer

Lillian - interiør

20.02.2013 kl.21:27

Så nydelig barnerom!

Ellen

20.02.2013 kl.21:38

Åååh herremalla for et lekkert rom!! Det må være min favoritt nr 1! Kan jeg spørre hvor lekekisten er fra?

VillaLinna

20.02.2013 kl.22:51

Lillian: Tusen takk=)

VillaLinna

20.02.2013 kl.22:55

Ellen: Tusen takk så hyggelig og høre, koslig!=)
Lekekisten er delvis laget selv. Selve kisten er kjøpt på Skeidar og "Lekekiste" bokstavene er sydd på (i mitt tilfelle;strøket på) og kjøpt enkeltvis fra Stoff og Stil.

Nanna mamma

20.02.2013 kl.23:09

Åååå...så skjønt babyrom!

Flotteste babyrommet jeg har sett! Godt tips det med lekekisten:)

Kunne du fortalt litt om hvordan du tenkte da du skulle planlegge rommet?

Liker at fargene harmonerer sammen slik som hos deg!

bakekona

20.02.2013 kl.23:23

Jeg har siklet på det sengetøyet så lenge nå, og det hjalp ikke å se hvor fint det var i sengen hans! Hehe. Et virkelig fint barnerom! :)

VillaLinna

21.02.2013 kl.08:32

bakekona: Å tusen takk så hyggelig og høre! =) Ja det sengetøyet er så koslig og fint!

VillaLinna

21.02.2013 kl.08:38

Nanna mamma: Tusen takk for kjempe koslig kommentar. Jeg har skrevet litt om hvordan babyrommet til lilleprinsen ble til i et innlegg under "Babyrommet". Men hvis det er noe annet utover det du lurer på så bare spør i vei=)
Det med at fargene harmonerer var viktig for meg, siden jeg vet at dette er eneste sjanse på en god stund at jeg bestemmer fargene rundt omkring på rommet før alle lekene tar sitt inntog.
Jeg har brukt veldig duse farger som lysblått, grå, beige, hvitt med en dæsj av naturmatrialer. Viktig og bruke de kalde fargene slik at det harmonerer best mulig.
For et flott gutterom :) Senga var nydelig. Hvor har du kjøpt den?

VillaLinna

21.02.2013 kl.09:11

Therese: Tusen takk så hyggelig og høre! =)
Sengen er opprinnlig kjøpt til mitt første barn og det er jo snart 8 år siden. Da ble den kjøpt på en barnebutikk som ikke finnes mer i dag dessverre, men den kom fra en svensk produsent. Synes den sengen er like fin i dag så vi bestemte oss og bruke den til minstemannen også=)

Stine Elise

21.02.2013 kl.13:47

Det sengetøyet er så fint! Kjøpte et slikt i barselsgave til fadderbarnet vårt, og det var stor suksess! :) Nå drømmer jeg om å kjøpe komplett sett til oss... ;)

VillaLinna

21.02.2013 kl.19:49

Stine Elise: Ja den serien er kjempe fin:) Kansje jeg skulle kjøpe et voksen sengesett til han nå som dem finnes og gi han det den dagen han flytter ut som gave hehe...:) En Marius må jo ha et Marius sengetøysett. Spørs om ikke det vil dra damer med årene hehe...;););)

Stine Elise

21.02.2013 kl.19:50

Hehe! ;) Ikke sant! Isåfall må du jo kjøpe to stk, så har han til dobbeltsenga når han flytter :D

VillaLinna

21.02.2013 kl.19:52

Stine Elise: Hahaha...ja det er jo klart=)

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

29, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 29 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3

Kategorier

Arkiv

hits