Herlig nytt duftlys på vaskerommet.

 

 

Jeg har gått til innkjøp av et nytt herlig duftlys til vaskerommet fra Voluspa.

 

Det lukter himmelsk godt og er utrolig dekorativt i seg selv.

 

 

 

 

 


 

 

Prisene er litt stive på disse produktene, men til gjengjeld så er det også en helt annen liga enn "billig" produktene. Det dufter ekte av de og de holder lenge samt at du trenger faktisk ikke tenne de på for at det skal dufte for de dufter fint av seg selv der de står bare til pynt.

 Jeg synes det er moro og pynte litt i alle rom og vaskerommet mitt er intet unntak her i huset! :)Mens vi først er inne på vaskerommet så har noen spurt meg om hvordan det er med stelleplassene til lillegutt her i huset siden huset vårt går over tre etg. Og vi har en stellekommode oppe på rommet hans og en stelleplass her nede på vaskerommet. Dette kommer det et innlegg på senere. :)

 

Ha en fin mandag til dere som er innom bloggen min.

 Jeg sitter her hjemme og venter på El-tilsynet som skal ha en vedlikehold sjekk i huset her. Hater og sitte slik og bare vente, men de kommer vel snart. Håper vi ikke får noen mangler eller feil, krysser fingrene for at det ikke er det.

 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

29, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 29 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3 Kontaktinfo: Linnth.halvorsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits