Marius 6 mnd i dag! Mine tanker rundt dette med barn....

 

 

Marius 6 mnd i dag og OJ..som tiden flyr av sted. Tenk at det er et halvt år siden han ble født. På mange måter så synes jeg det trist for hver mnd som går, mye fordi dette er min siste baby og denne tiden vil jeg aldri få igjen:(

Jeg husker hvor godt det var med Aleksander når han ble større, og jeg bare gledet meg til han skulle bli enda større. Gledet meg bare til neste steg i utviklingen hele tiden. Men nå er det annerledes, jeg vil bare ha han som min lille baby for alltid hehe..;) Men på en annen måte så vet jeg godt hvordan det er og ha et stort barn i huset som klarer mye selv (selv om det da dukker opp andre utfordringer...;), og det skal bli godt på mange måter å få seg selv litt tilbake også når denne lille gullklumpen blir større. Det var noen kloke ord noen sa til meg en gang og det var; "jo mindre barnet er jo mindre er problemene, og jo større barnet blir jo større blir problemene også!".

Jeg er så glad for at jeg fikk min første så tidlig som jeg gjorde og har aldri angret på det. Jeg har aldri følt at jeg har gått glipp av noe, jeg føler heller at jeg har vunnet på det. Jeg er så stolt over og ha en så stor gutt på snart 8 år som er også min bestevenn. Helt utrolig hvor mye klokt og hvor mye kjærlighet det finnes i denne gutten. Det at vi skulle få være så heldig en gang til og få bli foreldre til denne lille gullklumpen var også en stor lykke. Tenk at jeg skal få være mammaen til disse to flotte skapningen, det er jo helt utrolig!

 

Men to barn er akkurat passe for oss, og det vi heldigvis enig om min mann og jeg.

 

 

 

Mor og sønn nå før vi skal hente storebror på SFO.

 

 Ha en fin tirsdag!7 kommentarer

Gratulerer med prinsens halvtårsdag !! Er enig med deg, babytiden går så altfor fort, men samtidig er det herlig, spennende og morsomt å se eget barn i utvikling. Vi får nyte tiden :)

Amila

07.03.2013 kl.12:50

Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den lekekurven du har på Marius sitt rom?

Har vært på leting etter ei slik lenge, som jeg kan ha puter i:) Please svar! Trenger tips:)

ha en fin dag

B

07.03.2013 kl.16:19

Jøss har du UGGs til en så liten unge???

Bortkastet penger mener nå jeg!

VillaLinna

07.03.2013 kl.19:25

Amila: Klart du kan få spørre om det, den er kjøpt på Skeidar, men bokstavene "Leker" er kjøpt utenom da.
Ha en fin kveld=)

VillaLinna

08.03.2013 kl.09:52

B: Hei!
Godt vi alle har forskjellige ting vi velger og bruke pengene på da:)

Iselin - Mamma og interiør

22.03.2013 kl.22:22

Så fine dere er :) Elsket antrekket til lillebror :) Tenkte å kjøpe sånne små uggs til Minato også, har bare ikke kommet så langt :) Madelen syns det var veldig stas å få like uggs som meg, så blir nok nye par på alle tre til høsten :)

VillaLinna

23.03.2013 kl.16:19

Iselin: Ja jeg synes de Uggsene er så søte, også så varme og gode på bena uten og at de små barneføttene blir klamme. Ja det er en annen gutt her i huset som også ønsker seg slike uggs som mammaen sin, så det blir nok det innen høsten igjen;)

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

29, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 29 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3 Kontaktinfo: Linnth.halvorsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits