Lillebrors stelleplasser her i huset.

 

 Hei hei=)

 

Jeg har blitt spurt flere ganger om hvordan vi gjør det med stelleplasser her
huset siden huset vårt går over 3 etg. Og sist jeg hadde et bleie barn så bodde vi i en leilighet så tilgangen på en stelleplass var like om hjørnet alltid. Men med et hus som har 3 etg så tenkte jeg litt på hvordan vi skulle gjøre dette.

En stelleplass visste jeg at vi skulle ha på rommet til lillegutt (i 3 etg) med den samme stellekommoden som jeg hadde til storebror (bare med en liten oppussing;) Veldig kjekt og ha en slik plass på rommet hans med klærne hans lett tilgjenglig. Dette er hovedstelleplassen til lillegutt som vi tar på og kler av klær, og tar morgen og kveldstellet.

 

Hoved stelleplassenMen et stort minus med og stelle lillegutt her er at det ikke er tilgang på vann. Og med en liten en som ruller rundt så fort han får sjansen, så blir det veldig strevsomt og ta han med ut på badet hver gang jeg trenger vann, blir mye frem og tilbake.

 

Så derfor la jeg også en stellematte på vaskerommet vårt (i 1 etg) på benken, og her vis a vis så har jeg en vask. Jeg hang opp den søte bleieholderen (som jeg egentlig fikk til førstemann men brukte den aldri) og den kom jo kjempe godt til nytte her nede. Den er av merket Sia.

 


 

 

Den inneholder en masse som bla stellekremer, kluter, våtservietter, små avfallsposer til bleiene, bleier, og engangskluter som jeg bruker til å legge under rumpe stumpen så ikke jeg må bytte håndkle hver gang. Super kjekt!!!

 
  

 

Ved siden av stellematten så har jeg satt denne kurven som rommer sokker, luer og små votter til lilleprinsen. Alt innen rekkevidde!

 
 

 
4 kommentarer

Så praktisk med to stelleplasser ! :) Vi har kun på badet vårt, men så har vi bare to små etg også da :)

VillaLinna

09.03.2013 kl.08:21

EllenBeate: Ja slik måtte det bli her i huset=)

Amila

09.03.2013 kl.10:38

Hei.

Det er jeg som spurte lenger ned på din blogg, om hvor du har kjøpt den rotting kurven med lokk på som du har på barnerommet. Tusen takk for svar, du har reddet meg :)

Vet du tilfeldigvis mål på den og hvor mye den kostet? Er det lenge siden du kjøpte den.

Håper på svar:)

Ha en fin helg:)

VillaLinna

10.03.2013 kl.21:01

Amila: Hei!
Litt usikker på målene på den kisten akkurat nå, men det var den minste typen av de størrelsene de hadde der. Tror de har tre typer. Jeg kjøpte den i sommer. =)
Ha en fin kveld videre=)

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

29, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 29 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3 Kontaktinfo: Linnth.halvorsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits