Påskestemning i gangen og nytt fra Riviera Maison. 

 

Jeg har Tyvstartet litt med påsken her i huset, rett og slett fordi jeg ble for fristet når jeg gikk forbi blomsterhandleren og så disse herlige løkene med påskeliljer. Og de passet perfekt oppe i den nye lille champagnekjøler lignende potten fra Riviera Maison. 

 

Nå er det jo bare en uke igjen til påske så da er det lov;)

 

Gangen min i dag tidlig 
Jeg skal nok få opp litt mer påskepynt utover uken nå. Dette med påskepynt er litt vansklig for meg siden jeg ikke er så fan av gult her i hjemmet, men noe påskestemning må man ha og jeg skal nok få til noe som passer inn i interiøret her uten at det blir en fargebombe av de grader, og uten og virke "harry" for og si det på den måten;)

 

Ha en fin tirsdag!


 7 kommentarer

Veronica

19.03.2013 kl.10:33

så koslige bilder :)

her skal det pyntes litt no før helgen.

VillaLinna

19.03.2013 kl.10:41

Veronica: Tusen takk=)

Lite hi

19.03.2013 kl.13:24

Så fint du har det, da :) Moro å se! Selv har jeg for det meste billige ting som jeg pusser opp.

Fin tirsdag ønskes deg!

Stor klem fra Lite hi

Siv-Inger

19.03.2013 kl.14:31

Veldig fint! Jeg er også forsiktig med påskepyntingen! Til jul tar jeg kanskje litt av, men påsken er litt vanskeligere. Jeg liker å få våren inn i stua, men synes det lett blir for harry. Får se hvordan jeg løser det etterhvert. Ungene lager jo påskepynt på skole og i barnehage, så noe må jeg ha fremme! Det er så koselig med de tingene de lager. Kommer vel påskete innlegg etterhvert hos meg også!

VillaLinna

19.03.2013 kl.17:56

Lite hi: Slike selvgjorte ting er jo gjerne det beste da, blir veldig personlig og man får det som man vil! ;)

VillaLinna

19.03.2013 kl.18:01

Siv: Ja det er ikke lett med denne pynten til påske, det er mye skarpe skjærende farger som fort gjør ting litt "harry" i hjemmet. Men finner nok ut av det. Storeprins sin pynt blir også tatt frem så klart her i huset også, men på strategiske plasser hehe..;) Koslig=)

Lene Johansen

29.03.2013 kl.21:20

Så fantastisk fint! :)

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

29, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 29 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3 Kontaktinfo: Linnth.halvorsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits