Mille Moi knagger....og nye planer!

 

 

I dag fikk jeg pakket med meg lilleprinsen og alt som hører med ut på en shopping tur med min kjære mor. Ting tar dobbel hvis ikke trippel så lang tid med slike små, og jeg legger særlig merke til det nå som jeg fikk ha "store" barn i noen år før lillemann kom. Men tiden med de små går fort så det er bare og nyte!

 

Men...(typisk meg skravle meg bort i noe helt annet) på shopping turen i dag kjøpte jeg med blant annet disse to fine knaggene fra Mille Moi. Tenkte og henge mine Riviera Maison rammer på dem. Det ble litt stusslig med bare en skrue som oppheng. De var litt dyre (299,- pr.stk) men de var jo så fine, tror det blir knall fint!

 


 

 


 

 

Disse er kraftige og fine (og det liker vi!!!)

 

Jeg har sittet og fundert her hjemme lenge på en fornyelse, og nå ser det ut som planene snart blir satt ut i livet. Gleder meg!

  Ingen stor ting, men det gjør ganske mye ut av seg allikevel. Jeg kjenner fingrene klør nå etter et langt fravær fra malekosten;););) Og jeg er jo slik at når jeg får en ide i hodet så må det bli gjort noe med helst med en gang!

  


 

2 kommentarer

Amila

21.03.2013 kl.22:35

Åhh jeg synes de knaggene var så stilige, har så lyst på slike, men får ikke tak i dem. Har Mille Moi nettbutikk? Du er heldig, de er så fine.

VillaLinna

22.03.2013 kl.08:57

Amila: Jeg tror ikke de har nettbutikk, finner i hvertfall ingenting på nettet selv. Men produktene fåes kjøpt i kjede butikker som bl.a home and cottage.

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

29, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 29 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3 Kontaktinfo: Linnth.halvorsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits