Gleder meg...i morgen begynner det!

 

 

I morgen skjer det....!!!! 

 

Dere husker jeg fortalte om at jeg hadde noen planer for spisestuen? Vel..i morgen begynner det.

Jeg har lenge gått rundt og ønsket en forandring i spisestuen. Det er liksom noe med den spisestuen som ikke stemmer helt, men kan liksom ikke sette fingeren helt på hva.

 

 

Men i morgen henter vi et Finn.no funn som er et spisestuebord.

Spisestuebordet vårt kan verken elskes eller hates fordi den er så ren og enkel i stilen sin. Bordet har vært inventar hos oss nå i 6 år og jeg begynner og bli lei det store mørke bordet som virker "tyngende" i rommet. 

Avgjørelsen om et nytt bord skjedde i løpet av noen timer faktisk da jeg satt og drømte meg bort i div blogger og google bilder da jeg plutselig kom over en idee i mitt lille interiørhodet. Jeg har alltid likt formen og stilen til Bombay bordene som gikk som en trend farsott over landet her på tidlig 2000-tallet. Jeg liker de vridde kule-bena og den (tilsynelatende) tykke bordplaten og den røffe stilen på det. Så jeg søkte på Finn.no og der så jeg ett til en billig penge som skulle selges og denne frøkna ble hoppende glad. Så jeg sendte mail og det var til min store glede ikke solgt. Så i morgen bærer det av sted med hengeren på slep.

 
Jeg skal pusse det helt ned og fjerne de spiker/naglene som er rundt kanten på det og male det. Ååh..det kommer til og bli så fint! Blir nok mer i min stil dette. Klassisk og røft på samme tid.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

29, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 29 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3 Kontaktinfo: Linnth.halvorsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits