Påskemorgen på forskudd!

 

 

Her har vi VillaLinna i dag tatt påskeaften noen dager på forskudd siden storebror her i huset skal noen dager sammen med farmor og farfar på fjellet.

Vi har bestemt at i år blir det ingen påsketur på fjellet ettersiden vi ikke vil ødelegge de gode faste rutinene vi har på lillemann her hjemme. Folk kan gjerne kalle meg firkantet, men mine barn har hatt og har gode og faste leggerutiner, og de er begge en drøm og legge. 

Så ettersiden vi ikke ville skuffe elstemann med ingen påskeferie i år så ble han med farmor og farfar i stedet, og det virket som var veldig stor stas til tross for at avskjeden med lillebror var veldig tung i dag:( Men han fikk med seg en koseklut lillebror har hatt (som luktet av lillebror) så savnet ikke skulle bli altfor stort. Naaw...så søte vet du....):):)

 

 

 Så her i dag tidlig ble det påskeegg jakt og til og med lillemann var med i jakten

 

hmm...her var det noe...

 

JAAA...der var det påskeegg!!!
Ikke lett og finne på noe til en så liten en, men det ble Ella's smoothie og den falt i smak!

 

 

Ellers så går det i sliping, sliping og atter sliping (for hånd!!!) på det nye spisestuebordet mitt, og har nå i dag tatt og grunnet det så får håpe jeg rekker og ta en strøk med maling på det i morgen. Er litt spent for jeg har aldri brukt denne type maling før på et slikt bord så det blir spennede.

 Ha en riktig så fin kveld!

 klem fra

 

  

8 kommentarer

http://www.victoriashjem.com/

27.03.2013 kl.22:00

Hei!

Fant plutselig tilbake til VillaLinna. Jeg fulgte bloggen din tidligere da jeg selv var på blogg.no. SÅ lekkert hjem dere har altså! Venter i spenning på å se hvordan det nye spisebordet blir :)

Fortsatt god påske til deg og dine!

Engla

27.03.2013 kl.22:33

Så herlige bilder :)

Jeg skjønner deg godt i forhold til å holde på rutinene.

Lykkeliten er også en drøm å legge her hjemme, så jeg har også kviet meg for å reise bort...

Ønsker dere en riktig god påske!

Klem fra Engla

Iselin - Mamma og interiør

28.03.2013 kl.00:12

Vi startet og tidlig med påskeegg i år :) Jeg har aldri skjønt vitsen med å få det på lørdagen, da må man jo stappe alt i seg på et par dager. Er vel bedre å ha noe å kose seg med hele ferien :)

VillaLinna

28.03.2013 kl.08:20

http://www.victoriashjem.com/: Ååå..så koslig da at du fant tilbake til meg;);) Tusen takk!
Ja det blir spennende med spisestuebordet.
Riktig god påske til deg og dine!

VillaLinna

28.03.2013 kl.08:27

Engla: Tusen takk!
Ja rutiner er viktig og noe jeg holder sterkt på når de er så små. Og når jeg ser at det funker så ofrer jeg ikke det for noen dager skyld i påsken.
Ha en fin påske til deg og dine! :)

VillaLinna

28.03.2013 kl.08:30

Iselin: Ja det er sant, helt enig med deg der! Godt og ha det over flere dager og ikke i slutten av påsken. Bedre og ha andre tradisjoner da på selve påskeaften tenker jeg.
Ha en fin påske til deg og dine!

28.03.2013 kl.11:16

Tror ikke det hadde vært noe problem å ta med barna på tur. Har også barn her med gode rutiner. Men det skader absolutt ikke å avvike litt på de. Det gjør bare barna mer fleksible ;) barna her i huset har beholdt sine rutiner om vi har vært på fjellet osv. Skummelt å "låse seg" inne med rutiner, for da kan man jo tilslutt ikke gjøre så mye pga ungene ikke er vant til noe annet enn det helt faste. Tenkte jeg bare ville dele mine tanker :) håper dere får en fin påske :)

VillaLinna

28.03.2013 kl.17:25

Anonym: Ja jeg er faktisk enig med deg med at man ikke må låse seg inne med de faste rutinene for mye! Men i dette tilfellet med oss i år så hadde det vært på en nokså liten hytte med mange mennesker, og det hadde vært veldig vansklig og holde den roen og gode rutinen før og under legging. Det er også veldig spesielt i år som han minste er såpass liten enda og jo mindre barna er jo mer tviholder jeg på rutinene. Men alle barn er jo så forskjellig også på hvordan de reagerer på forandringer:)
Ha en riktig fin påske til deg og dine! :)

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

29, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 29 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3 Kontaktinfo: Linnth.halvorsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits