Dagen i dag, den siste i påsken 2013.

 

 

Dagen i dag....den siste dagen i påsken 2013.

Det har vært en deilig påske med halvt barnefri med storebror som var på hytta på fjellet med sin farmor og farfar i påsken. Vi har vært et par turert i Oslo spist og koset oss, og malt og slappet av litt hjemme. Det er så deilig og bare slappe av uten en eneste ting som bare MÅ gjøres eller burde vært gjort.

 

Denne siste dagen i påsken så har vi vært nede på lagret (som også er min kontor plass) til min pappa. Her skulle karene jobbe og mekke litt (selv om det for det meste blir skravel og mannfolk prat), og mamma og jeg (pluss noen til) tok med oss grillen og tok en grilltreff der ute i knall sola.

 

Her er utsikten fra kontorplassen min, er den ikke fin?

 

Aleksander koset seg med mekkedressen sin på....skikkelige gutter må ha det! ;)

 

Et moderne spisebord laget vi oss også med pallebord;)

 

Som dessert grillet Aleksander marsmellows til oss....mmm.En deilig dag i solen og en fantastisk avslutning på påsken 2013!

 

 

Nå blir det potetgull og dipp og godis i sofaen til langt på kveld.

  

Én kommentar

Tara

04.04.2013 kl.20:12

Hellluuuu!! Mega god blogg. Du tar den liksom så seriøst. Da blir det gøyere å lese! Jeg blogget før, men det var så mange teite kommentarer at jeg orket ikke mer. Det må ikke skje med deg! Da vinner de mobberne. Men jeg har noe til deg :-P! Jeg ble akkurat med i en sykt bra konk hvor du kan vinne en iPad mini. Jeg har kjempe lyst på en, så jeg håper jeg vinner, men kanskje du er heldigere enn meg?! :-D Prøv da vel!

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

29, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 29 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3 Kontaktinfo: Linnth.halvorsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits