Riviera Maison rammer på knagg.

 

 

Her kommer det bilder av mine Riviera Maison rammer på de store og lekre Mille Moi knaggene.

 

Jeg var litt redd for at det skulle bli litt mye på veggen med de krokene på rammene, men jeg ble overraskende godt fornøyd  med resultatet=) Før hang de bare på en skrue og det så litt stusslig ut.

 

I dag har jeg kjøpt meg en interiør detalj som jeg har ønsket meg leeeeenge, men ikke har tatt meg råd til før nå. Jeg skal dele det med dere snart!

=)=)=)

 

Klem

 


6 kommentarer

R a g n h i l d

05.04.2013 kl.20:53

Sånn har jeg også lyst på. Det er kjempe fine :)
LIKER !!! De rammene har jeg tenkt lenge på å skaffe og når jeg ser hvor fine de er hos deg, tror jeg jammen jeg må gjøre noe med tanken ;) Ha en flott helg!

VillaLinna

06.04.2013 kl.09:30

R a g n h i l d: Ja de er veldig fine=)

VillaLinna

06.04.2013 kl.09:33

EllenBeate: Tusen takk! =)
Ja de rammene gjør mye av seg og særlig sammen med noen kraftige kroker så blir det mer enn nok en veggdekorasjon i seg selv=)
Ha en fin helg=)

Krusmynte

06.04.2013 kl.10:39

De er kjempe lekre. Ble veldig fint på veggen med de bildene:)

VillaLinna

06.04.2013 kl.13:56

Krusmynte: Tusen takk=) Ja ble veldig fornøyd nå! =)
Det ble kjempefint :) Har bestilt 3 sånne rammer jeg også nå, så gleder meg til de kommer. Men er de knaggene med som rammen skal henge på?

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

30, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 29 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3 Følg meg på Instagram: linnthhalvorsen Kontaktinfo: Linnth.halvorsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits