Min nye vakre KARTELL lampe <3

 

 

Husker dere jeg fortalte om mitt nye interiør kjøp som jeg har ønsket meg i eeeeevigheter?

 

Vel her er den, ENDELIG!

 

Lykken var stor da denne esken kom i hus for noen dager siden....(kom og kom, jeg måtte kjøre til en forhandler i Kongsberg for å få tak i den);) Når jeg har bestemt meg for en ting så vil jeg at det skal gå fort for seg, ikke vente på bestillingsvare på 3-4 uker. Lampen var nesten umulig og oppdrive, alle hadde den på bestilling.


 

Også var den på plass.....


 

Vakre KARTELL bourgie crystal lampen min....I'm in LOVE ♥

 

Jeg vet det finnes mange kopier og etterligninger av denne lampen til en mye billigere penge, men det er nå så en gang at orginalen er og blir orginalen og sånn er det! Det har en helt egen følelse!

 

 

2 kommentarer

Amila

08.04.2013 kl.20:12

Heldig du er:) Er lik som deg jeg, skal jeg ha noe så skal jeg ha det idag om jeg kan Hehe. Gratulerer med din nye vakre lampe.:)) Hvor mye kostet den? Har også lyst, for den er nydelig. Ha en fin kveld :)

VillaLinna

08.04.2013 kl.20:17

Amila: Ja ikke sant! :) Godt det er fler av oss hehe..;);) Lampen kostet der jeg kjøpte den 2200,- prisene varierer alt fra 2095,- (nettpris) og opptil 2500,- har jeg sett.
Ha en fin kveld til deg også=)

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

29, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 29 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3 Kontaktinfo: Linnth.halvorsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits