Nytt på lillebrors rom....

 

Her er litt nytt som er kommet på lillebrors rom.

Nå som lillegutt blir større og større (i en altfor stor fart!....;) har jeg så vidt begynt og ta inn litt mer farger i interiøret på rommet hans. Alt går ikke bare i babyblått og hvitt, men har fortsatt holdt meg til de sarte og duse fargene. Man for styre på rommet hans så lenge jeg kan når det gjelder farger og interiør, om ikke lenge så har han vel egen menig og leker i allslags farger, men inntil dess så er mamma sjefen hehe...;)

 

Hysj barn sover....

  

Jeg liker så godt Pumkin serien som er til barn. Jeg elsker de duse og sarte fargene. Jeg måtte bare ha disse tingene når jeg så dem. Det første var et bursdagstog i tre som man bytter tallet på etterhvert som barnet fyller sine år og til og sette lys i.

Ringtårn leke i tre....Og den søte uglen....
Så mye fint i denne serien og flere ting skal det bli tenker jeg...;)

 

Ha en fin fredag til dere som titter innom her.

 


 

2 kommentarer

Engla

12.04.2013 kl.13:31

Så fine ting :)

Likte spessielt godt toget :)

Hvor fikk du tak i det?

VillaLinna

12.04.2013 kl.13:42

Engla: Lyst på....butikken på Gulskogen senteret i Drammen=) Ja det er kjempe søtt!

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

29, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 29 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3 Kontaktinfo: Linnth.halvorsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits