Marius 8 mnd...litt om vår hverdag.

 

 

 

Marius 8 mnd.... 

 På tirsdag som var nå var lille Mariusen min 8 mnd. Altså akkurat 32 uker. (jeg holder fortsatt rede på hvor mange uker han er og ikke bare mnd. ettersiden det faktisk blir litt feil...;)

 

 

Marius er en kjempe snill gutt som har virkelig begynt og utforske verden!

 

Han krabber ikke ennå, men går i ring rundt på gulvet og ruller seg sidelengs fremover til målet sitt. Han har i det siste hatt strake armer og løfter opp rumpa si så koden knekkes nok snart, så trappegrindene er på montert her i huset for snart braker det løs!

Han er en bestemt ung mann og vet hva han vil. Han "prater" og babler fælt med seg selv og med andre, og liker veldig godt og høre sin egen stemme.

Hverdagen her i huset er nokså lik fra dag til dag. Jeg står opp et kvarter ca før jeg vekker Aleksander og Marius slik at jeg for stelt meg litt i fred. Mannen har allerede for lengst reist på jobb. Så vekker jeg barna og kler på de.

Så går vi ned og spiser litt frokost og lillegutt for en flaske. Frem til nå har vi kjørt Aleksander på skolen, men han har de siste dagene nå begynt og gå til skolen selv. Og det er veldig skummelt for et mamma hjerte, men det går jo så fint og han vokser jo så på det.

Jeg har de siste ukene begynt og jobbe litt igjen, men jobben lar seg kombinere med og gå med Marius hjemme. Noen ganger er det en liten utfordring, så det blir mye kvelds jobbing;) Har søkt han inn i barnehage fra 1.mars 2014 men ikke fått noe svar på barnehageplassen enda.

Ved 11 tiden er det middag for marius med vann til. Grunnen til at jeg har middagen så tidlig til han er at da er han veldig opplagt, og det er veldig fin tid hvis vi skal noe senere på dagen og han er full og mett i magen sin. Og vi andre spiser ikke middag her hjemme før 17-18 tiden og det er litt dum tid i forhold til grøt og legging så 11 tiden passer best.

Ved 14 tiden er det melkeflaske.(noen ganger utgår denne alt etter som...)

Ved 17 tiden er det frukt med en flaske. Og det er på tide og hente Aleksander på sfo.

Ved 17-18 tiden kommer mannen i huset hjem og resten av oss spiser middag og lekser blir gjort.

Når klokken er 18:45 (en magisk grense mellom blid og overtrøtt!) for Marius grøt og det er leggetid for storebror og lillebror.

Marius tar seg et bad og får på seg pysj. Marius for en flaske på på soverommet vårt (fordi det er vant til...) og så legger vi han på eget rom i sengen sin slukker lyset helt og går rett ut igjen. Han sovner da ca etter mellom 5-15 min av seg selv og sover da hele natten. Det hender jo at noen netter må jeg inn og gi han smokken et part ganger, men tar han aldri ut av sengen og han sovner igjen. Bank i bordet, men har til dags dato ikke hatt våkenetter med noen av gutta mine ennå:) Det er jo bare helt utrolig!

 

Jeg kan ikke tro at han er 8 mnd alt. og det og ha to barn som er i forskjellige livsfaser er kjempe gøy og spennende.

  

2 kommentarer

Linn Merete-Mamma Til Nikolai

03.05.2013 kl.20:28

Han virka go og rund :) Så herligt ^^

VillaLinna

03.05.2013 kl.20:33

Linn Merete: Hehe..ja han er godt hold han med sine 10 1/2 kg. Men han er ganske lang med sine 73 cm:)

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

29, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 29 år som har mann og to skjønne gutter på 7 år og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3 Følg meg på Instagram: linnthhalvorsen Kontaktinfo: Linnth.halvorsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits