Takk for meg.....

 

 

Hei på dere!

 

 

Lenge siden siste blogg innlegg nå, over et halvt år faktisk! Jeg har etter nå et halvt år i tenke boksen helt besluttet og legge ned VillaLinna bloggen etter 3 år. Rett og slett fordi jeg synes responsen og hvor mye jobb det faktisk er og blogge ikke veier opp i mot hva det gir meg tilbake!

 

Jeg har et års tid vært veldig aktiv på Instagram og det var etter dette jeg virkelig fikk øyne opp for hvor mye respons og mennesker som deler samme interesse som meg selv der ute. Responsen har vært helt overveldene! 

 

Men det er veldig morsomt og se når jeg logget inn nå på et halvt år og så at jeg fortsatt har lesere et halvt år etter til tross ingen innlegg....;) Jeg ser også at bloggingen har avtatt en del hvis ikke helt hos mange av de jeg fulgte her på blogg.no så det hele er blitt en litt "spøkelsesby" her inne. Men heldigvis så har jeg truffet igjen mange av mine tidligere blogg favoritter inne på Instagram så det er jo bare knall!

 

Hvis du vil følge meg og mitt lille interiør univers videre på Instagram så heter jeg der:

Linnthhalvorsen


 

Jeg kommer enn så lenge ikke til og slette bloggen helt, den står som en liten bit av vår historie som kansje kan hjelpe eller inspirere andre! Men og blogge videre her kommer nok ikke til og skje!

 

 

Mye har skjedd i vårt hjem siden sist jeg blogget og som et siste farvel deler jeg her noen bilder med dere fra julen 2013

 

 

 
 

Tusen takk for meg og tusen takk til alle dere som har fulgt meg!

Håper dere gir dere til kjenne på Instagram og vil følge meg videre der!

 

Klem fra Linn

VillaLinna

Ingen kommentarer

bentemay

22.01.2014 kl.17:37

Så synd at du har tatt den besluttningen! Det er nok dessverre slik i denne bloggverden at det er vanskelig med respons uten at en er veldig aktiv med å blogge og legge igjen spor hos andre.

Skriv en ny kommentar

VillaLinna

VillaLinna

30, Drammen

Velkommen til VillaLinna! Jeg er en jente på 30 år som har mann og to skjønne gutter, en som er født i 2005 og en liten en som ble født 18.september 2012 <3 Jeg er litt over gjennomsnitte intressert i interiør og det som hører med og vil gjerne dele disse tingene med dere. Bor i et hus fra 50-tallet midt i Drammen og trives veldig godt! Hus og hjem er noe for meg som aldri kan bli helt avsluttet, det er et evig prosjekt! <3 Følg meg på Instagram: linnthhalvorsen Kontaktinfo: Linnth.halvorsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits